Hravá zvířátka Úkoly pro předškoláky - Pospíšilová, Zuzana (Bambook, 2017)
Zabavte svého předškoláčka hravými ilustrovanými úkoly a připravte ho na první třídu. Veselá a inspirativní knížka oblíbené a úspěšné autorky a psycholožky je plná atraktivních ilustrací a humorných veršů.
Keywords: Říkadla, básničky, písničky; Pracovní sešity, zábava, hry