Dan Horyna - Přežil jsem sám sebe - Červinková, Radka (Cosmopolis, 2020)
Dan Horyna - rocková legenda osmdesátých let s neodmyslitelnou přezdívkou Zeppelin. Frontman metalové kapely Vitacit a Merlin. Jeho unikátní a otevřená osobní zpověď nejenom o hudbě, osobním životě, ale i o nekonečném boji s drogami, nad kterými nakonec dokázal zvítězit a sám dnes pomáhá závislým lidem, je pro mnohé inspirativním čtením.
Keywords: Biografické romány; Česká současná beletrie