Nadané dítě Jak mu pomoci ke štěstí a úspěchu - Stehlíková, Monika (Grada, 2018)
Kniha se věnuje dětem s tzv. velkým potenciálem, jejich ideálnímu vedení a rozvoji. Rodičům a učitelům přináší doporučení, jak se k těmto dětem chovat a jak jim pomoci, aby byly šťastné a prožily naplněný život.
Keywords: Pedagogika; Rady pro rodiče; Psychologie pro každého; Úspěch a motivace; Vztahy, láska, rodina