Alzheimerova demence - Zvěřová, Martina (Grada, 2017)
Alzheimerova choroba je nejčastěji se vyskytující formou demence (vyskytuje se u jednoho procenta populace) a čtvrtou až pátou nejčastější příčinou smrti. Publikace komplexně mapuje problematiku tohoto závažného onemocnění včetně jeho dopadu na rodinu pacienta a jeho blízké okolí.
Keywords: Psychiatrie, psychoterapie