Kouzelná třída - čtvrtý rok - Pospíšilová, Zuzana (Bambook, 2017)
Děti z kouzelné třídy už jsou čtvrťáci! Pouto s jejich vílou Jasmínou ale stále trvá. V novém příběhu se oblíbení hrdinové společně s panem učitelem pustí do pátrání po ztraceném zázračném polštářku, který malým žákům pomáhá s učením. Podaří se opět navázat spojení s vílí říší? Vítejte v novém příběhu oblíbené a úspěšné knižní série!
Keywords: Příběhy, deníky