Občan, spolek, obec a úřad v ochraně životního prostředí praktický průvodce - Jelínková, Jitka (Grada, 2017)
Kniha poskytuje právně přesné návody, jak uplatňovat práva občanů, spolků a obcí na úseku životního prostředí. Úředníkům poradí, jak správně vyřizovat nejrůznější podání občanů. Autorka je odbornicí s mnohaletými praktickými zkušenostmi.
Keywords: Právo