Ema a jednorožec - Záhadné bludiště Neobyčejný příběh o velkém kamarádství! - Ciprová, Oldřiška (Bambook, 2017)
Napínavý příběh o jednom velkém kamarádství holčičky Emy s bájným jednorožcem Keirou.
Keywords: Dobrodružství, napětí, fantasy