Programování v C++ od základů k profesionálnímu použití - Virius, Miroslav (Grada, 2018)
"Jediným způsobem, jak se naučit nějaký programovací jazyk, je psát v něm programy." Zkušený autor se tohoto hesla drží i ve své nejnovější knize, která poslouží jako brána do světa programovacího jazyka C++ širokému okruhu zájemců: mohou s ní pracovat úplní začátečníci i ti, kteří již v nějakém jazyce programují a potřebují se posunout dále.
Keywords: Programování