Staňte se magnetem na skutečné muže - Adamíková, Hana (Grada, 2020)
Stále nemůžete nalézt druhou polovičku? Topíte se v neuzavřených vztazích z minulosti, bolestných rozchodech, strachu ze zklamání nebo se zaplétáte se zadanými muži? Díky této knize v sobě znovu probudíte svou ženskost, krásu a přitažlivost a pomocí praktických cvičení se zbavíte všeho, co vám dosud bránilo potkat toho pravého.
Keywords: Sebedůvěra a emoce; Štěstí a pozitivní myšlení; Vztahy, láska, rodina