12 kroků ke štěstí procvičování spokojenosti - Bouillon, Eveline (Grada, 2017)
Jak v sobě probouzet okamžiky radosti a zaměřit pozornost na správné postoje, které mi dělají dobře? Je to vlastně jednoduché - štěstí není nikde mimo nás, je tady a závisí na pouze nás. A tady je k jeho hledání návod...
Keywords: Sebepoznání; Úspěch a motivace; Štěstí a pozitivní myšlení; Vztahy, láska, rodina; Životní styl