Skupinová kognitivně-behaviorální terapie - Praško, Ján (Grada, 2019)
Skupinová kognitivně-behaviorální terapie může u mnoha psychických problémů plně nahradit individuální terapii, u některých pacientů je dokonce i vhodnější. Kromě běžných znalostí a dovedností potřebují vedoucí skupiny rozumět dynamice ve skupině, usměrňovat vztahy mezi jejími členy a využívat společného potenciálu ku prospěchu všech.
Keywords: Psychiatrie, psychoterapie