Obsedantně-kompulzivní porucha - Praško, Ján (Grada, 2019)
Obsedantně-kompulzivní porucha je relativně časté a většinou celoživotní psychické onemocnění, které se týká přibližně 3 % populace. Léčbu však zpravidla vyhledá jenom část těchto osob, které mají závažné a obtěžující příznaky.
Keywords: Psychiatrie, psychoterapie