Bambule všude, kam se podíváš... - Hudgins, Victoria (Grada, 2017)
Roztomilou bambuli vytvoříte za chvilku a nemusíte být ani příliš zruční, stačí k tomu pouze zajímavá příze v hezkých barevných kombinacích a trochu trpělivosti, a v ruce se vám zrodí něžná kulatá ozdoba, která dokáže divy!
Keywords: Výtvarné techniky; Tvoříme s dětmi