Květiny pro suché zahrady - Hanzelka, Petr (Grada, 2018)
Ze stanovišť na zahradě s nedostatkem vláhy nemusíte mít v žádném případě obavy. Téměř vždy se dá najít nějaký druh rostliny, kterému se zde bude dařit. Při vhodném výběru můžete suchomilné výsadby koncipovat tak, aby byly atraktivní od časného jara až do pozdního podzimu, a to s minimálními nároky na závlahu.
Keywords: Úprava zahrady; Zahradní rostliny