Nezákonné války Jak země NATO sabotují OSN. Kronika doby od Kuby po Sýrii - Ganser, Daniele (Grada, 2017)
Kniha švýcarského historika na příkladu 13 zemí popisuje, jak byly v minulosti a jsou i v přítomnosti vedeny nezákonné války a opakovaně jsou porušovány zásady vyslovené v Chartě OSN, a tím je záměrně sabotován zákaz vedení válek. Jde o otřesnou, nanejvýš aktuální výpověď.
Keywords: Militaria