Auta první republiky 1918-1938 - Tuček, Jan (Grada, 2017)
Patříte mezi obdivovatele techniky a fanoušky první republiky? Pak nepřehlédněte tuto unikátní publikaci s těmi nejzajímavějšími vozy, které na tehdejších silnicích jezdily.
Keywords: Automobily; Retro