Detox smoothies Zdravé dobroty na hubnutí - Maranik, Eliq (Grada, 2017)
Chybí vám energie? Jste unavení a celkově se necítíte dobře? Máte potíže se zažíváním? Pokud ano, je nejvyšší čas na detox - a jako bonus se zbavíte přebytečných kilogramů.
Keywords: Kuchařky; Výživa