Techniky osobnostního rozvoje a duševní hygieny učitele - Švamberk, Šauerová, Markéta (Grada, 2018)
Syndrom vyhoření a různé psychosomatické obtíže se nevyhýbají ani učitelům. Doc. PhDr. Markéta Švamberk Šauerová, Ph.D., radí ve své nové knize budoucím pedagogům, vychovatelům, ale i odborníkům z praxe, jak nejlépe pečovat o své zdraví a jak na psychohygienu.
Keywords: Pedagogika; Kariéra a zaměstnání; Štěstí a pozitivní myšlení