Kardiologie pro nelékařské zdravotnické obory - Bulava, Alan (Grada, 2017)
Moderní publikace je určena sestrám, sestrám specialistkám, biomedicínským inženýrům a dalším nelékařským pracovníkům. Knihu doprovází bohatá originální názorná obrazová dokumentace (na 155 barevných obrázků a 29 tabulek).
Keywords: Sestra