Uzdravte své sebevědomí Cesta k vaší sebelásce - Adamíková, Hana (Grada, 2023)
Tato kniha vám poskytne ucelený soubor rad pro váš osobní rozvoj. V sedmi kapitolách se dotknete zásadních témat vedoucí k otevření vašeho plného potenciálu. Pomocí praktických cvičení a tipů vám pomůže najít znovu cestu k sobě a naučí vás zvládnout a zpracovat i ty nejnáročnější životní situace.
Keywords: Osobní rozvoj a poznání; Sebepoznání; Uvědomělý život; Sebedůvěra a emoce; Štěstí a pozitivní myšlení; Vztahy, láska, rodina