Rafinovaně skládaný papír Chytré nápady ve 3D - Schrüfer, Margarete (Grada, 2018)
Vyrobte si stylové předměty z papíru - stínidlo na lampu, vázy, papírové ovoce, svícny na čajové svíčky, chrániče na sklo a další. Z levného, recyklovatelného materiálu vznikají skládáním působivé trojrozměrné modely.
Keywords: Výtvarné techniky; Tvoříme s dětmi; Řemesla