Angličtina 4000 slovíček podle témat základní a rozšiřující slovní zásoba - Tschirner, Erwin (Grada, 2017)
4000 slovíček řazených do tematických celků. Pro lepší pochopení a zapamatování je kniha vytištěna dvoubarevně a každé ze slov jsme přeložili a použili ve větě.
Keywords: Jazyky; Angličtina