Daňové zákony 2017 Úplná znění platná k 1. 7. 2017 - Marková, Hana (Grada, 2017)
Získejte úplná znění všech daňových zákonů k 1. 7. 2017. Díky doprovodným komentářům vám bude publikace také významnou pomůckou pro sledování změn, ke kterým dochází v daňové oblasti. Novelizovaný text vyznačen odlišným typem písma! Včetně všech čísel zákonů! S nejobsáhlejšími komentáři změn!
Keywords: Daně