Autoškola 2017 Moderní učebnice a testové otázky - Minář, Václav (Grada, 2017)
Nová, přehledná a bohatě ilustrovaná učebnice je určena pro žáky autoškol i další řidiče, kteří si potřebují zopakovat pravidla provozu na silničních komunikacích, naučit se nové dopravní značky i předpisy a otestovat své znalosti prostřednictvím zkušebních testových otázek. Navíc: videa a animace.
Keywords: Autoškola