Psí pohádky - Pospíšilová, Zuzana (Bambook, 2017)
Tohle čtení bude psina! Vítejte v netradičních pohádkách, které štěkají, ale rozhodně nekoušou! Víte, co je ocáskoměr, proč už nejsou na světě čerti nebo jak přišli dalmatini ke svým puntíkům? Sedněte nebo lehněte a začtěte se do příběhů o velkých i malých psech a jejich lidech a dozvíte se, co jste o čtyřnohých kamarádech dosud nevěděli.
Keywords: Pohádky