Nástroje posilování vztahů se zákazníky na B2B trhu - Lošťáková, Hana (Grada, 2017)
Zkušení autoři se v této publikaci komplexně věnují nástrojům posilování vztahů se zákazníky na B2B trzích. Seznamují čtenáře s novodobým pojetím marketingu - jeho základními rysy, principy, fázemi a vývojovými trendy. Publikace je inspirací ke změnám v podnikatelských přístupech manažerů operujících na B2B trzích.
Keywords: Marketing a reklama; Obchod a prodej; Podnikání a management