Biodynamické vinohradnictví a vinařství - Pavloušek, Pavel (Grada, 2018)
Biodynamické vinohradnictví je nejen péče o révový keř v souladu s přírodními a kosmickými rytmy, ale hlavně péče o půdu pomocí bylinných preparátů, výluhů a zákvasů. Ve vinném sklepě, kde vzniká autentické víno prosté veškerých přídatných látek, se pak uzavírá proces, kterému podléhají i veškeré práce na vinici.
Keywords: Zahrada, zvířata, příroda