Dynamické vedení a řízení projektů Systémovým myšlením k úspěšným projektům - Křivánek, Mirko (Grada, 2019)
Proč je stále tolik projektů neúspěšných, nepřinášejí, co se od nich očekává, několikanásobně překračují rozpočty a termíny a předčasně se ukončují? Jedinečná kniha pro projektové manažery, jejíž téma se na českém trhu dosud neobjevilo, představuje nový přístup k řízení projektů, kdy jsou projekty řízeny dynamicky a flexibilně.
Keywords: Podnikání a management