Abeceda v hádankách - Pospíšilová, Zuzana (Bambook, 2017)
Není ti to jasné hned. Musíš nad tím přemýšlet. Co to je? No přece hádanka! V zábavné knížce oblíbené autorky Zuzany Pospíšilové najdou začínající čtenáři více než dvě stovky veselých ilustrovaných hádanek, které jim pomohou zapamatovat si abecedu.
Keywords: První čtení; Říkadla, básničky, písničky