Rozpravy o tantře Duchovní základy i praktická cesta - Mazánek, Jiří (Alferia, 2017)
Tantra je duchovní cesta čili nauka vedoucí k osvícení. Abychom ji tedy mohli pochopit, musíme poznat vše, co se v její teorii a praxi užívá a také vědět, co znamená osvícení a mít touhu jej dosáhnout.
Keywords: Harmonie těla a duše; Zdraví a životní styl