Patologie pro střední zdravotnické školy - Janíková, Jitka (Grada, 2017)
Stručný náhled na patologii jako obor, včetně patologických procesů v těle, který je nutným vědním základem pro studium dalších lékařských i nelékařských předmětů včetně ošetřovatelství na zdravotnických školách.
Keywords: Ostatní lékařské obory