Druhá šance pro košile - Harmachová, Jana (Grada, 2017)
Knížka je plná nápadů, ale také střihů, podrobných návodů, ilustračních fotografií a detailních postupů, jak znovu využít již odložené košile. Na své si přijdou všichni, kdo rádi tvoří a recyklují.
Keywords: Výtvarné techniky