Plstěné lahůdky - Grimmichová, Isabella, Alena (Grada, 2020)
​Různé lahůdky, dorty, cukroví, koláče, obložené chlebíčky, těstoviny, ovoce a zelenina a mnoho dalšího do dětských kuchyněk, obchodů a domácností lze snadno ušít z plsti.
Keywords: Výtvarné techniky; Tvoříme s dětmi