Nezralá, Hruška, k tabuli! - Pospíšilová, Zuzana (Bambook, 2017)
Každý se nějak jmenuje, někdo třeba i trochu legračně. Posmívat se ale někomu pro jeho jméno je hloupost, to ví každý prvňák. Linda Nezralá a Honzík Hruška mají s posměchem svou zkušenost, ale naštěstí si s ním umějí poradit. Víte, kdo je tady ten jízlivý posměváček? Budete se divit.
Keywords: První čtení