Hepatologie 3. vydání 2018 - Hůlek, Petr (Grada, 2018)
Jde o vysoce odbornou monografii určenou především specialistům z oborů hepatologie, gastroenterologie a vnitřního lékařství, ale také pro obory chirurgické, infekční lékařství, odborníky z oblasti zobrazovacích metod, patology a odborníky z oblasti aplikovaného výzkumu.
Keywords: Gastroenterologie, hepatologie