Včelaření od jara do zimy - Urban, Miroslav (Grada, 2018)
Bohatě ilustrovaná knížka pro začátečníky i poučené včelaře je skvělým, srozumitelným a hlavně praktickým návodem, jak včelařit podle přirozených zákonitostí včel.
Keywords: Chovatelství