Biomechanika člověka - Čapek, Lukáš (Grada, 2018)
Biomechanika člověka je oficiální učebnicí České společnosti pro biomechaniku shrnující současné poznatky z oboru. Je určena nejen studentům magisterských oborů aplikované mechaniky-biomechaniky a biomedicíny, ale také lékařských fakult.
Keywords: Chirurgie, ortopedie, traumatologie