Břetislav a Jitka Klášterní intriky - Válková, Veronika (Bambook, 2019)
Útěk nekonečným lesem před hrůzu nahánějícím chlapíkem, ze kterého lezou červi, končí podvrtnutým kotníkem. A Bára postupně odhaluje neuvěřitelná tajemství z minulosti stařičké abatyše...
Keywords: Beletrie pro děti; Pohádky