Mezopotámie Ve službách velekněžky - Válková, Veronika (Bambook, 2019)
Neuvěřitelná souhra náhod zaplete Báru do nebezpečné mise - doručit králi Narám-Sínovi vzkaz od jeho tety, velekněžky Encheduanny, které jde o život. Zvládne to Bára v Mezopotámii?
Keywords: Beletrie pro děti; Dobrodružství, napětí, fantasy