Japonsko Gejša a samuraj - Válková, Veronika (Bambook, 2017)
Další Bářino napínavé putování časem. Tentokrát prožijete napínavé dobrodružství, které vás zavede do Japonska mezi gejši a samuraje!
Keywords: Populárně naučná pro děti; Dobrodružství, napětí, fantasy