Královna Marie Terezie Život Marie Terezie, Zamilovaný dragoun a Tajnosti císařských komnat - Válková, Veronika (Bambook, 2017)
Skvělé souborné vydání knihy o životě a vládnutí královny Marie Terezie vychází u příležitosti třístého výročí jejího narození.
Keywords: Čtení s poučením; Dobrodružství, napětí, fantasy