Školnice Valerie se ujímá vedení - Pospíšilová, Zuzana (Bambook, 2018)
Vítejte v závěrečném příběhu o záhadné školnici Valerii! Všichni už vědí, že Valerie čaruje. Tajemná kráska má nyní před sebou poslední kouzelnickou misi. Splnit ji, to bude chtít hodně dobrý nápad. Ve hře je totiž sám pan ředitel. Naštěstí má ten starý mrzout slabost pro sladkosti.
Keywords: Příběhy, deníky