Příběhy z jižních Čech - Novohradsko a Doudlebsko - Študlarová, Zdeňka (Bambook, 2017)
S touto báječnou pohádkovou knížkou objevíte méně známá a tajemná místa Novohradska a Doudlebska a na vlastní kůži zažijete nefalšovaný jihočeský venkov.
Keywords: Čtení s poučením