Pokrok bez povolení Jak sdílená ekonomika, crowfunding a kryptoměny změnily svět - Chovanculiak, Róbert (Grada, 2020)
Kniha je o střetu digitálních technologií 21. století se světem kamenných institucí 20. století. Je o světě, kde internet nekonkuruje pouze kamenným obchodům, ale především světu zákonů, úředníků a politiky.
Keywords: Finance a investování