Naše vtipná historie - Kantorek, Pavel (Cosmopolis, 2016)
Soubor vtipů Pavla Kantorka vás provede napříč naší historií od pravěku až po konec socialistické éry. Užijte si tvorbu, která v knižní podobě vychází po téměř 20 letech!
Keywords: Humor, satira; Křížovky a zábava