Skútr Čezeta renovace, údržba, opravy, technika - 2., rozšířené vydání - Malypetr, Marcel (Grada, 2017)
Neopadající zájem vás čtenářů o knihy s tématikou skútru Čezeta si vyžádal toto druhé a doplněné vydání. Pro aktivní skútristy jsme přidali nové praktické zkušenosti z provozu, pro všechny fandy pak informace o novém skútru Čezeta s elektrickým pohonem a mnoho dalšího.
Keywords: Retro