Velká kniha vtipu - Petr Urban - Urban, Petr (Cosmopolis, 2016)
Tato kniha přináší výběr téměř 500 vtipů Petra Urbana tak říkajíc od všeho něco a ze všech etap jeho tvůrčího období. Snad vám bude ve společnosti Rudy Pivrnce, Květy Pěničkové, profesora Mourka či pana Berky fajn. O to v kresleném humoru jde především.
Keywords: Humor, satira; Křížovky a zábava