Dítě školkou povinné - Ze života andílků Nové vtipné příhody očima odvážného otce - M., M., Cabicar (Cosmopolis, 2016)
Další nálož úsměvných a hlavně vtipných příhod s nyní již čtyřletou Viki. S touto knížkou se budete chlámat, řehtat a slzet smíchy.
Keywords: Česká současná beletrie; Humor, satira; Humor