Osobnostní a sociální rozvoj aneb Strom, mozaika a vzducholoď - Soják, Petr (Grada, 2018)
Jste pedagog nebo se pohybujete na poli pomáhajících profesí? Jste student a připravujete se na dráhu učitele? Zajímají vás vztahy ve skupině, skupinová dynamika, psychohygiena či prevence vyhoření? Tato kniha je určena právě vám.
Keywords: Vysokoškolská pedagogika; Kariéra a zaměstnání