Inovace je rozhodnutí Kompletní návod, jak dělat inovace nejen v byznysu - Novák, Adam (Grada, 2016)
Jak zajistit, aby ve firmě vznikaly a byly úspěšně dokončovány produktové, procesní a organizační inovace? Jakých je šest klíčových kompetencí inovativní firmy? Na tyto a mnohé další otázky vám odpoví zkušený autor, který do místního prostředí převádí to nejlepší ze zahraniční praxe.
Keywords: Podnikání a management